Welkom ››

Ondernemers vormen het hart van Wondelgem.
Via de vereniging brengen wij de Wondelgemnaars op de hoogte van hun vakkennis en eventuele acties. 

Nieuws ››

WK Voetbal op groot scherm !
Speeddaten met onze leden

Wondelgem Onderneemt organiseerde voor zijn leden een boeiende activiteit om elkaar wat beter te leren kennen.   Onder de vorm van een speeddate was het een leuke manier om bij een hapje en een drankje kennis te maken met een leuke groep zelfstandige ondernemers van Wondelgem. Aan de hand van enkele luchtige of zakelijke vragen gingen we met elkaar in gesprek en hadden we samen een boeiende avond!  
Wondelgem Onderneemt bij opendeurdagen PURO

Puro brengt al het beste van Spanje naar België


Onder grote belangstelling is afgelopen zaterdag Puro Import geopend in Lovendegem. De nieuwe zaak van ondernemers Jurgen De Rijcke en zijn vrouw Ellen Schatteman importeert onder andere Spaanse ham, olijfolie en olijfbomen. Met de nieuwe showroom willen ze een nog breder publiek laten kennis maken met hun producten

De meer als 260 aanwezigen konden genieten van een Spaanse band en een speciaal uit Spanje afgezakte delegatie. Uiteraard kon er ook geproefd worden van de vele hapjes met de ham en olijfolie en dit allemaal in de schaduw van olijfbomen en palmbomen. Onder de aanwezigen veel horeca ondernemers en winkeluitbaters. Ook Gents schepen Christophe Peeters (Middenstand) en Lovendegems schepen Vincent Laroy (lokale economie en middenstand) stonden present om van de Spaanse sfeer te komen proeven.

“Ik ben uiteraard zéér blij dat er nieuwe zaken blijven bijkomen in onze gemeente” aldus schepen Laroy. “Zo komt er binnenkort ook nog een horeca zaak en een apotheek bij aan de N9, wat voor een extra aanbod zorgt voor onze inwoners” besluit de schepen.

Het is niet de eerste zaak van Jurgen en Ellen: zo zijn ze ook de eigenaar van ’t Friethuisje in Wondelgem en drijvende kracht achter het concept Bistro on The Road. Met die horeca ervaring willen de ondernemers nu de Spaanse specialiteiten op de Belgische markt zetten.

“De vele ervaring in horeca en klantenservice vormen de ideale mix die zullen zorgen voor een goede service” aldus Jurgen. “Zo zie ik persoonlijk toe op de kwaliteit, wat de laatst tijd nog belangrijk is geworden”.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Puro terecht via het nummer 0479 48 81 91 of info@puro-import.be. “Iedereen is altijd welkom voor een gratis rondleiding en proevertjes” zo beloofd de zaakvoerder van Puro.


En natuurlijk was Wondelgem Onderneemt er ook bij. wink
Wondelgem Onderneemt voor het goede doel!

Naar aanleiding van het evenement 'Een laugh for life comedy-aperitief’ dat vereniging Wondelgem Onderneemt ten voordele van het Dagcentrum en Home De Wal tijdens de Warmste Week organiseerde, willen we onze ondernemers en alle particulieren die op één of andere wijze hieraan bijgedragen hebben van harte bedanken!  WONDELGEM ONDERNEEMT was heel fier om de cheque van 812,64 euro te kunnen schenken op de plechtige overhandiging vorige zondag. 
Wondelgem Magazine in elke Wondelgemse bus !

Wondelgem Onderneemt vzw, stelt met deze video het "Wondelgem Magazine"voor. Het magazine staat bol van interessante artikelen van en door onze Wondelgemse ondernemers. Ook enkele Wondelgemse verenigingen hebben hier de kans genomen om zichzelf voor te stellen en een stukje geschiedenis en toekomst van Wondelgem mee te geven. https://youtu.be/Z17YELdZKsQ

››   Meer nieuws

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.