›› Home ›› Activiteiten

Activiteiten

Onze plaatselijke handelaars bezoeken tijdens hun opendeur-dagen.

Organiseren van netwerkeventen.

Ondersteunen van de lokale sportverenigingen.

Wondelgem Onderneemt was aanwezig met een eigen stand op de Keerskesommegang van de Orde der 3 wijzen.  

Realisatie van kerstboom met versiering aan het Dienstencentrum. 

Aanmaken van spandoeken “Wondelgem Onderneemt” met beste wensen naar de bewoners toe. Dit op 4 mobiele aanhangwagens die geplaats werden op diverse wisselende plaatsen gedurende 1 maand.

Deelname aan de Drie Wijzen Ommegang en met voor iedere aanwezige bezoeker Wondelgem Onderneemt doopsuiker in een chique zakje.

Present zijn op veel recepties van de Wondelgemse verenigingen. We zijn opvallend aanwezig door onze witte geborduurde Wondelgem Onderneemt fleeces.

Deelname aan de Cultuurmarkt door middel van een stand die 42 ondernemers vertegenwoordigd. Elke bezoeker ontvang een Goody-bag met leuke verrassingen, geschenkbonnen...

Actief aanwezig op de voorstelling van “grote werken” op de Evergemsesteenweg en Vierweegse. Daarbij alle betrokken ondernemers gaan bezoeken en bezoek brengen aan de site met de betrokkenen schepenen. Verder opvolging van het dossier zolang als nodig is.

Actieve deelname aan Boeregedoe op Den Dries (organisatie van Landelijke Gilde en tal van Wondelgemse verenigingen. We organiseren een “Wondelgem Ondernam” wedstrijd waarbij men een beenhesp kon winnen. Ook hier werden zo’n 100-tal goody-bags uitgedeeld.

Het actief modereren van een groeiende Facebookpagina.

Deze website gebruikt enkel strikt noodzakelijke en functionele cookies. Meer info.