›› Home ›› Nieuws

Nieuws

Deelname CULTUURMARKT

Deelname CULTUURMARKT
In school De Regenboog in Wondelgem vond afgelopen weekend de Cultuurmarkt Jef De Volder plaats. 21 verenigingen uit het Wondelgemse stelden zich aan het publiek voor. Er waren ook 21 Wondelgemse kunstenaars die hun werk aan het publiek toonden. Het weer zat de organisatoren alvast mee en dat zorgde vooral na de middag voor een goede opkomst. Volksspelen, muziekoptredens ,Afrikaanse en Turkse hapjes en vooral veel cultuur in de diverse kraampjes. WONDELGEM ONDERNEEMT deelt 200 goody bags uit aan de bezoekers. Foto's: Jan Vens, waarvoor dank.  


Doopsuiker op de Keerskensommegang.

Doopsuiker op de Keerskensommegang.
Tijdens de ommegang van de Drie Koningen aan den Dries schenkt Wondelgem Onderneemt alle aanwezigen een zakje met doopsuiker ter gelegenheid van de geboorte van onze vereniging. 750 zakjes gingen de deur uit!


“Het Comedy-Aperitief? Zeker voor herhaling vatbaar, ik heb mij te pletter gelachen ... “ Het was maar één van de vele enthousiaste reacties die we na afloop van de show van Joost Van Hyfte te horen kregen. De opkomst was groot en de sfeer zat er vanaf het begin goed in, zeker nadat iedereen werd getrakteerd op een ‘Wondelgem Onderneemt’-cocktail. Daarna was het de beurt aan stand-up comedian Joost Van Hyfte. In een vorig leven was hij nog kok, maar nu staat hij met een hilarische act op het podium. Wie er bij was zal nu zeker nog glimlachen bij de zinsnede ‘buurman, heeft u een hamertje voor mij?’. Op het moment zelf bulderde iedereen van het lachen! De hele show was trouwens goed voor regelmatige lachsalvo’s. 

Na afloop werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog nagepraat en nagegniffled. 

En omdat je goede en geslaagde dingen moet herhalen zijn we er trots op om nu al de volgende editie aan te kondigen. Houd zeker zondagvoormiddag 3 december vrij! Want dan wordt het hopelijk terug lachen, gieren en brullen 😊 Houd deze pagina in de gaten, want meer informatie volgt! 


<<  1   5   8   9   10     >>

Deze website gebruikt enkel strikt noodzakelijke en functionele cookies. Meer info.