›› Home ›› Nieuws

Nieuws

Netwerkevent in het kader van de vele wegenwerken.

Beste collega-ondernemer,   Graag nodigt Wondelgem Onderneemt u en uw partner uit op ons volgend netwerkevent die doorgaat op maandag 20 mei om 20u00 in de kleine zaal van “De Zulle”, Botestraat 98, 9032 Wondelgem.   Programma: 20u00: Robby Lannoye, kabinetsattaché van schepen van middenstand, Sofie Bracke, stelt het nieuwe beleidsplan van de Gentse (en Wondelgemse) middenstand voor. 20u30: Lode Van Der Schueren en Bart Ingelbrecht: PUUR Gent, TRAVAK, hinderpremies bij wegenwerken, subsidies, en andere relevante infovanuit de Dienst Economie. 21u00: Vragenronde. 21u15: Netwerkevent. Het belooft een boeiende avond te worden en wij hopen u alvast te mogen verwelkomen. Tot dan!   Met ondernemende groeten, Het bestuur van Wondelgem Onderneemt.
Lentedegustatie bij Primitivo

Beste klant, sympathisant, wijnliefhebber,

We nodigen je van harte persoonlijk uit voor de voorjaarsdegustatie van Primitivo die doorgaat in de winkel (Grensstraat 269, 9032 Wondelgem / Gent) op zaterdag 4 en zondag 5 mei. Zestig heerlijke wijnen, waaronder heel wat mooie nieuwe aanwinsten, staan je op te wachten.

Omdat wijnwinkel Primitivo vijf jaar bestaat, trakteren we bovendien op zondag, samen met G&S BBQ's iedereen die komt afgezakt op een fijne selectie ambachtelijke hapjes. Geert en Sven weten als geen ander van bakken en aanpakken.

Onder de titel 'Loud, louder, loudest'  stellen we ook heel graag nieuw werk van Joke van Loo tentoon. Laat je verrassen, intrigeren , inspireren en meenemen in haar universum. Maar bovenal: kom kijken, geniet en oordeel vooral zelf.

Tot heel binnenkort!
Dries & Jeroen
ONZE BUFFALO’S OP GROOT SCHERM!

ONZE BUFFALO’S OP GROOT SCHERM! Beste collega-ondernemer, Ben jij ook een Buffalo-supporter? En wil jij ook dat de Beker van België naar Gent komt? Kom dan op woensdag 01 mei naar de grote zaal van “De Zulle”, Botestraat, en zie de Buffalo’s aan het werk op GROOT SCHERM. De deuren gaan open om 13u30 en de match begint om 14u30. Misschien een ideale gelegenheid om ook uw klantenrelaties uit te nodigen en hen een mooie namiddag te bieden. Wij zorgen voor de sfeer, de BUFFALO’S voor de beker!!! Tot dan, Het bestuur van Wondelgem Onderneemt.”
Opendeurdagen bij Topform en Eriks Fietsateljee!!


 


Wondelgem Onderneemt Nieuwjaarsreceptie in De Zulle van 21 januari 2019

Sfeerbeelden van onze Wondelgem Onderneemt Nieuwjaarsreceptie in De Zulle van 21 januari 2019. Een leuke gezellige avond met onze ondernemers. Ook schepen van economie en handel Sofie Bracke en gemeenteraadslid Stijn De Roo waren van de partij. Klik hieronder om de foto's te bekijken.        Lees meer...


KERSTMARKT 2018

Onze Kerstamrkt van 15 december 2018 is een groot succes geworden waardoor we al nadenken over de volgende editie in 2019.    Lees meer...


WONDELGEM ONDERNEEMT op de dropping van RECREA

Wondelgem Onderneemt was erbij en komt volgend jaar graag terug.


Netwerk-Event op PURO VISION

Het netwerk-event van Wondelgem Onderneemt tijdens PURO VISION 2018

 
Opening Nancy's Interieur Atelier

Wondelgem Onderneemt was erbij op de opening van Nancy's Interieur Atelier op 2 november 2018   HUIS DE RESE is NANCY'S INTERIEUR ATELIER GEWORDEN!
Uw speciaalzaak in raamdecoratie, Luxaflex en Velux zonweringen, wandbekleding en tafellinnen. NIEUWE LOCATIE: Morekstraat 390 A te Wondelgem    


Onze 3e Comedy-aperitief zit erop en het was weer TOP!
<<  1   2   3   4   5   9     >>

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.