›› Home ›› Nieuws

Nieuws

ONZE BUFFALO’S OP GROOT SCHERM!

ONZE BUFFALO’S OP GROOT SCHERM! Beste collega-ondernemer, Ben jij ook een Buffalo-supporter? En wil jij ook dat de Beker van België naar Gent komt? Kom dan op woensdag 01 mei naar de grote zaal van “De Zulle”, Botestraat, en zie de Buffalo’s aan het werk op GROOT SCHERM. De deuren gaan open om 13u30 en de match begint om 14u30. Misschien een ideale gelegenheid om ook uw klantenrelaties uit te nodigen en hen een mooie namiddag te bieden. Wij zorgen voor de sfeer, de BUFFALO’S voor de beker!!! Tot dan, Het bestuur van Wondelgem Onderneemt.”
Opendeurdagen bij Topform en Eriks Fietsateljee!!


 


Wondelgem Onderneemt Nieuwjaarsreceptie in De Zulle van 21 januari 2019

Sfeerbeelden van onze Wondelgem Onderneemt Nieuwjaarsreceptie in De Zulle van 21 januari 2019. Een leuke gezellige avond met onze ondernemers. Ook schepen van economie en handel Sofie Bracke en gemeenteraadslid Stijn De Roo waren van de partij. Klik hieronder om de foto's te bekijken.        Lees meer...


KERSTMARKT 2018

Onze Kerstamrkt van 15 december 2018 is een groot succes geworden waardoor we al nadenken over de volgende editie in 2019.    Lees meer...


WONDELGEM ONDERNEEMT op de dropping van RECREA

Wondelgem Onderneemt was erbij en komt volgend jaar graag terug.


Netwerk-Event op PURO VISION

Het netwerk-event van Wondelgem Onderneemt tijdens PURO VISION 2018

 
Opening Nancy's Interieur Atelier

Wondelgem Onderneemt was erbij op de opening van Nancy's Interieur Atelier op 2 november 2018   HUIS DE RESE is NANCY'S INTERIEUR ATELIER GEWORDEN!
Uw speciaalzaak in raamdecoratie, Luxaflex en Velux zonweringen, wandbekleding en tafellinnen. NIEUWE LOCATIE: Morekstraat 390 A te Wondelgem    


Onze 3e Comedy-aperitief zit erop en het was weer TOP!
3e COMEDY-APERITIEF met WONDELGEM ONDERNEEMT
“VOETBAL: EEN FEEST!”

“VOETBAL: EEN FEEST!”

Dit was maandag inderdaad onze gepaste slogan!

Meer dan 200 enthousiaste Wondelgemse supporters zagen hoe onze Rode Duivels gemakkelijk de overwinning tegen Panama hebben gehaald.
Embiance was er zeker!

Op donderdag 28 juni doen we dit nog eens over.

Wil je er ook bij zijn? Kom dan vanaf 19u00 naar zaal “De Zulle”, Botestraat en schreeuw onze Rode Duivels naar een overwinning tegen Engeland.

Vraag uw GRATIS inkomkaarten via info@wondelgemonderneemt.be of via 0477/139.389 (Greet) of haal uw kaarten op in het Argentakantoor, Morekstraat 490.Voorafgaand kun je ook een partijtje straatvoetbal spelen. Dan is jong en oud welkom om mee te voetballen!
Kom gewoon langs, trek een hesje aan en voeg je bij een ploeg. Je mag in en uit lopen en we spelen enkel voor de eer. Senior met een rollator, kleuter vol energie of professionele topvoetballer: iedereen mag meedoen! Zoals echt straatvoetbal betaamt dus. Ook supporters zijn natuurlijk meer dan welkom.
In de Zulle bevindt zich onze voetbalbar en je kan proeven van de heerlijke frietjes van foodtruck Bistro on the Road. 
Na het straatvoetbal kan je de Rode Duivels aanmoedigen: in de Zulle is de match gratis te volgen op groot scherm! Kom af voor een avond vol ambiance!

Praktische info
Waar: straatvoetbal: naast de Zulle – match: grote zaal de Zulle
Wanneer: donderdag 28 juni: straatvoetbal: vrije inloop tussen 17u30-19u30 – 20u: België-Engeland op groot scherm
Inschrijven: voor het straatvoetbal niet nodig
Organisator: deze activiteit is een samenwerking tussen ‘Het Buurthuis op Wieltjes’ en Wondelgem Onderneemt.
<<  1   2   3   4   5   9     >>

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.