›› Home ›› Nieuws

Nieuws

Belangrijke info ondernemers in Corona-crisistijd.

Beste collega-ondernemer,   Het zijn harde tijden voor ons. Iedereen onder ons is getroffen door de (terechte) maatregelen inzake het Corona-virus, genomen door de overheid. Daarom geven we jullie graag wat informatie over de steunmaatregelen en over wat jullie wel en niet mogen in deze periode: Wat betreft de corona-hinderpremie: hierover vinden jullie alle informatie opwww.vlaio.be. Daar staat exact beschreven wie recht heeft op welke hinderpremie. Voor de aanvraag van de hinderpremie zal in de loop van deze week op deze website meer duidelijkheid komen. Maar je kan er nu reeds je e-mailadres achterlaten. Dan word je per e-mail op de hoogte gebracht van de concrete aanvraag van deze premie. Kijk regelmatig op de website, want VLAIO zal steeds de meest recente ontwikkelingen inzake de maatregelen op hun site publiceren. Wat betreft de maatregelen: blijf deze volgen op www.vlaio.be. Ook www.unizo.bevolgt de actualiteit op de voet. Voor ondernemers die met personeel werken lijkt ons de website van Voka de meest nuttige. Op www.voka.bestaat heel duidelijk hoe je met je personeel moet omgaan in deze crisistijd.   Wondelgem Onderneemt zal intussen de Wondelgemse inwoners vragen om solidair te zijn en om zoveel mogelijk bij de plaatselijke handelaar de boodschappen te doen. Laat ons ook solidair zijn en onze collega-handelaars een hart onder de riem steken door bij hen de boodschappen te doen! Wij wensen elk van jullie veel sterkte en ondernemerszin toe in deze onwezenlijke tijden.   Met ondernemende groeten, Het bestuur van Wondelgem Onderneemt.


Opendeurdagen bij Eriks Fietsatelier!
Nieuwjaarsreceptie Wondelgem Onderneemt

De Nieuwjaarsreceptie van Wondelgem Onderneemt was weer gezellig!


Onze Kerstmarkt was een succes!

De Kerstmarkt van 14 december is een heel groot succes geworden met veel deelnemende ondernemers die lid zijn van Wondelgem Onderneemt en ook tal van Wondelgemse verenigingen. Bij deze bedanken wij hun graag voor de fijne samenwerking. Klik op lees meer om de foto's te bekijken.   Lees meer...


2e GROTE KERSTMARKT IN WONDELGEM

  Op Zaterdag 14 december 2019 van 16u00 tot 20u00
organiseert Wondelgem Onderneemt
een sfeervolle kerstmarkt in de Vroonstalledries.
Je kan er kuieren langs de gezellige kraampjes
van de Wondelgemse ondernemers en verenigingen
en genieten van de optredens.
DJ “Santa” zorgt voor passende muziek
en de animator tovert een glimlach op je gezicht.
De dranktent en de eetkraampjes versterken de innerlijke mens.
Afterparty met DJ”Santa” tot 24u00
Kom zeker eens langs!


Wondelgemse Erfgoedwandelkaart te bekomen bij onze leden.

Wondelgem Onderneemt was erbij tijdens de voorstelling van de WONDELGEMSE ERFGOEDWANDELKAART op 26 oktober.
Het is een heel interessante en leuke wandelkaart die je als bewoner van Wondelgem graag wil bezitten.
WONDELGER ONDERNEEMT heeft dan ook de taak op zich genomen om deze GRATIS kaarten ter beschikking te stellen via enkele van hun leden.   Ziehier de handelszaken waar je GRATIS een erfgoedwandelkaart van WONDELGEM kunt krijgen.  
AMBERGLOW
Kledingzaak
Botestraat 8/001 - 9032 Wondelgem
  APOTHEEK BRUGGEMAN
Apotheek
Vierweegsestraat 5 - 9032 Wondelgem
ARGENTA KANTOOR WONDELGEM
Bank en Verzekeringen
Morekstraat 490 - 9032 Wondelgem
ARTEGA activ
Huishoudhulp met dienstencheques
Drongensesteenweg, 4 - 9000 Gent
BAKKER DE BAETS
Bakkerij
Botestraat 55 - 9032 Wondelgem
BANAANTJE
Groenten- en fruitwinkel
Evergemsesteenweg 112 - 9032 Wondelgem
CHRISTALI-TRANS bvba
Luchthaven- en personenvervoer
Kleine Broekstraat 27 - 9030 Mariakerke
COOL OPTIEK
Brilatelier
Sint-Markoenstraat 33 - 9032 Wondelgem

DIGIT OUT
Reclamebureau
Liefkensstraat 12 - 9032 Wondelgem
GENTSE BANDENCENTRALE
Bandencentrale
Zeeschipstraat 38 - 9000 Gent
KAPSALON DIVA
Kapsalon
Vierweegsestraat 19 - 9032 Wondelgem
KAPSALON KAPTIVE
Kapsalon
Blauwstraat 40a - 9032 Wondelgem
KDM REIZEN
Reisbureau
Vierweegsestraat 4 - 9032 Wondelgem
STEFAN
Schoenmaker 
Vierweegsestraat 22 - 9032 Wondelgem

’T FRIETHUISJE
Frituur
Molenstraat 218 - 9032 Wondelgem
TOP VASTGOED
Immokantoor
Evergemsesteenweg 44a - 9032 Wondelgem


COMEDY APERITIEF MET DAVID GALLE OP 1 DECEMBER 2019

NIET TE MISSEN!
Wondelgem Onderneemt actuasessie in samenwerking met Unizo.

Een sfeerbeeld van ons netwerk-event dat gisteren doorging in De Zulle. Een leuke gezellige informatieve avond met onze ondernemers, met als thema Wat kan je met sociale media en hoe haal je meer uit sociale media? 
  Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn,… Noem maar op. Sociale media zijn overal. ​
Maar hoe haal je er het maximaal rendement uit voor jouw bedrijfsactiviteiten? ​
En welk kanaal zet jij als ondernemer het best in?​ Sociale media zijn handige tools, niet alleen als extra verkoopkanaal maar ook om jouw marketing, communicatie en dienstverlening te verbeteren. ​

Maar hoe begin je eraan, hoe bereik je jouw doelgroep en wat werkt goed? ​
In deze sessie sociale media voor ondernemers krijg je:​ •Een overzicht van de sociale mediakanalen en wie kan je er op bereiken?​
•Welke kanalen zijn voor jou meest relevant en wat kan je ermee bereiken? ​
•Wat te posten? Hoe maak je een goed bericht? ​
•Met Facebook kan je heel makkelijk adverteren. ​
•Goede voorbeelden en 7 concrete tips ​ Dit was een samenwerking van Wondelgem Onderneemt en Unizo Wondelgem.   Tal van komende activiteiten werden achteraf onderling besproken, zoals onze comedy aperitief op 1 december alsook onze grootse Kerstmarkt in Den Dries op 14 december.  Wil je ook lid worden van Wondelgem onderneemt, dan kan dat via www.wondelgemonderneemt.be  


Netwerkevent in het kader van de vele wegenwerken.

Beste collega-ondernemer,   Graag nodigt Wondelgem Onderneemt u en uw partner uit op ons volgend netwerkevent die doorgaat op maandag 20 mei om 20u00 in de kleine zaal van “De Zulle”, Botestraat 98, 9032 Wondelgem.   Programma: 20u00: Robby Lannoye, kabinetsattaché van schepen van middenstand, Sofie Bracke, stelt het nieuwe beleidsplan van de Gentse (en Wondelgemse) middenstand voor. 20u30: Lode Van Der Schueren en Bart Ingelbrecht: PUUR Gent, TRAVAK, hinderpremies bij wegenwerken, subsidies, en andere relevante infovanuit de Dienst Economie. 21u00: Vragenronde. 21u15: Netwerkevent. Het belooft een boeiende avond te worden en wij hopen u alvast te mogen verwelkomen. Tot dan!   Met ondernemende groeten, Het bestuur van Wondelgem Onderneemt.
Lentedegustatie bij Primitivo

Beste klant, sympathisant, wijnliefhebber,

We nodigen je van harte persoonlijk uit voor de voorjaarsdegustatie van Primitivo die doorgaat in de winkel (Grensstraat 269, 9032 Wondelgem / Gent) op zaterdag 4 en zondag 5 mei. Zestig heerlijke wijnen, waaronder heel wat mooie nieuwe aanwinsten, staan je op te wachten.

Omdat wijnwinkel Primitivo vijf jaar bestaat, trakteren we bovendien op zondag, samen met G&S BBQ's iedereen die komt afgezakt op een fijne selectie ambachtelijke hapjes. Geert en Sven weten als geen ander van bakken en aanpakken.

Onder de titel 'Loud, louder, loudest'  stellen we ook heel graag nieuw werk van Joke van Loo tentoon. Laat je verrassen, intrigeren , inspireren en meenemen in haar universum. Maar bovenal: kom kijken, geniet en oordeel vooral zelf.

Tot heel binnenkort!
Dries & Jeroen
<<  1   2   3   4   5   10     >>

Deze website gebruikt enkel strikt noodzakelijke en functionele cookies. Meer info.