›› Home ›› Nieuws

Nieuws

Nu ook koffiebranderij in Wondelgem bij Primitivo !

Wondelgem Onderneemt was erbij! Microbranderij Raf Coffee wordt dit weekend gelanceerd in wijnwinkel Primitivo. We nodigen iedereen van harte uit om de branderij te bezoeken, de kern van koffie te ontdekken en de verschillende verse originekoffies te proeven. Proef tijdens dit openingsweekend ook een aantal zuiderse zoete wijnen samen met een passend gebakje. Een niet te missen event dus. Zaterdag 17 maart 14-17 uur / zondag 18 maart 14-17 uur bij Primitivo Grensstraat 269 te Wondelgem


De winnaar van de 12 wedstrijd.

En de winnaar van de laatste kwis “ De 12 werken van het Cultuurplatform “ is Kristien Sergeant.
Zij mocht een mooi pakket ontvangen van Leen Craeymeersch van Afrodite. Proficiat Kristien!    


Wondelgem Onderneemt voor het goede doel!

Naar aanleiding van het evenement 'Een laugh for life comedy-aperitief’ dat vereniging Wondelgem Onderneemt ten voordele van het Dagcentrum en Home De Wal tijdens de Warmste Week organiseerde, willen we onze ondernemers en alle particulieren die op één of andere wijze hieraan bijgedragen hebben van harte bedanken!  WONDELGEM ONDERNEEMT was heel fier om de cheque van 812,64 euro te kunnen schenken op de plechtige overhandiging vorige zondag. 


Wondelgem Magazine in elke Wondelgemse bus !

Wondelgem Onderneemt vzw, stelt met deze video het "Wondelgem Magazine"voor. Het magazine staat bol van interessante artikelen van en door onze Wondelgemse ondernemers. Ook enkele Wondelgemse verenigingen hebben hier de kans genomen om zichzelf voor te stellen en een stukje geschiedenis en toekomst van Wondelgem mee te geven. https://youtu.be/Z17YELdZKsQ


Winnaar novemberkwis " De 12 werken van het Cultuurplatform"

Winnaar novemberwedstrijd 2017 bij Wedding & Event Planner Christophe van der Sluis. Pascale Van Aelst mocht bij Christophe van der Sluis haar mooie prijs in ontvangst nemen. Pascal had het juiste antwoord gegeven op de november-vraag van de kwis “De 12 werken van het cultuurplatform Wondelgem”. Proficiat !  


Winnaar oktoberwedstrijd 2017 bij de Koe-Vert in de Botestraat.

Christophe van der Sluis mocht bij Brasserie de KOE-VERT, zijn prijs in ontvangst nemen.

Christophe had het juiste antwoord gegeven op de oktober-vraag van de kwis “De 12 werken van het cultuurplatform Wondelgem”. Proficiat Christophe!


Winnaar september 2017 bij Keurslager Vlaeminck op de Evergemsesteenweg.

Ann Delbeke mocht bij Keurslager VLAEMINCK, haar prijs in ontvangst nemen. Ann had het juiste antwoord gegeven op de september-vraag van de kwis “De 12 werken van het cultuurplatform Wondelgem”. Proficiat en smakelijk Ann!


Kom je meelachen voor het goede doel?

WONDELGEM ONDERNEEMT VZW organiseert EEN LAUGH FOR LIFE COMEDY-APERITIEF voor HET GOEDE DOEL. 
Dit met een comedy-act van VEERLE MALSCHAERT tijdens DE WARMSTE WEEK van MUSIC FOR LIFE.
Na de act blijft de bar open waar je ook hapjes kunt bekomen.
De opbrengst gaat integraal naar dagcentrum en Home De Wal in Wondelgem. Meer Info : info@wondelgemonderneemt.be
09 253 90 69 (tijdens kantooruren)
www. wondelgemonderneemt.be


Winnaar juli 2017 bij tí Banaantje op de Evergemsesteenweg.

Johan Dhaene mocht bij Groenten- en Fruithandel ’t BANAANTJE, zijn prijs in ontvangst nemen.
Johan had het juiste antwoord gegeven op de juli-vraag van de kwis “De 12 werken van het cultuurplatform Wondelgem”. Proficiat en smakelijk Johan!


Winnaar juni 2017 bij Kleding De Schaar.

De winnaar Pieter Van Ingelgem mocht bij Kleding De Schaar uit de Vierweegsestraat, zijn prijs (Waardebon van 60,00 euro) in ontvangst nemen. Pieter had het juiste antwoord gegeven op de juni-vraag van de kwis “De 12 werken van het cultuurplatform Wondelgem”. Proficiat Pieter !


<<  1   2   3   4   5   6   8     >>

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.