›› Home ›› Nieuws

Nieuws

Netwerk-Event op PURO VISION

Het netwerk-event van Wondelgem Onderneemt tijdens PURO VISION 2018

 
Opening Nancy's Interieur Atelier

Wondelgem Onderneemt was erbij op de opening van Nancy's Interieur Atelier op 2 november 2018   HUIS DE RESE is NANCY'S INTERIEUR ATELIER GEWORDEN!
Uw speciaalzaak in raamdecoratie, Luxaflex en Velux zonweringen, wandbekleding en tafellinnen. NIEUWE LOCATIE: Morekstraat 390 A te Wondelgem    


Onze 3e Comedy-aperitief zit erop en het was weer TOP!
3e COMEDY-APERITIEF met WONDELGEM ONDERNEEMT
“VOETBAL: EEN FEEST!”

“VOETBAL: EEN FEEST!”

Dit was maandag inderdaad onze gepaste slogan!

Meer dan 200 enthousiaste Wondelgemse supporters zagen hoe onze Rode Duivels gemakkelijk de overwinning tegen Panama hebben gehaald.
Embiance was er zeker!

Op donderdag 28 juni doen we dit nog eens over.

Wil je er ook bij zijn? Kom dan vanaf 19u00 naar zaal “De Zulle”, Botestraat en schreeuw onze Rode Duivels naar een overwinning tegen Engeland.

Vraag uw GRATIS inkomkaarten via info@wondelgemonderneemt.be of via 0477/139.389 (Greet) of haal uw kaarten op in het Argentakantoor, Morekstraat 490.Voorafgaand kun je ook een partijtje straatvoetbal spelen. Dan is jong en oud welkom om mee te voetballen!
Kom gewoon langs, trek een hesje aan en voeg je bij een ploeg. Je mag in en uit lopen en we spelen enkel voor de eer. Senior met een rollator, kleuter vol energie of professionele topvoetballer: iedereen mag meedoen! Zoals echt straatvoetbal betaamt dus. Ook supporters zijn natuurlijk meer dan welkom.
In de Zulle bevindt zich onze voetbalbar en je kan proeven van de heerlijke frietjes van foodtruck Bistro on the Road. 
Na het straatvoetbal kan je de Rode Duivels aanmoedigen: in de Zulle is de match gratis te volgen op groot scherm! Kom af voor een avond vol ambiance!

Praktische info
Waar: straatvoetbal: naast de Zulle – match: grote zaal de Zulle
Wanneer: donderdag 28 juni: straatvoetbal: vrije inloop tussen 17u30-19u30 – 20u: België-Engeland op groot scherm
Inschrijven: voor het straatvoetbal niet nodig
Organisator: deze activiteit is een samenwerking tussen ‘Het Buurthuis op Wieltjes’ en Wondelgem Onderneemt.
WK Voetbal op groot scherm !
Speeddaten met onze leden

Wondelgem Onderneemt organiseerde voor zijn leden een boeiende activiteit om elkaar wat beter te leren kennen.   Onder de vorm van een speeddate was het een leuke manier om bij een hapje en een drankje kennis te maken met een leuke groep zelfstandige ondernemers van Wondelgem. Aan de hand van enkele luchtige of zakelijke vragen gingen we met elkaar in gesprek en hadden we samen een boeiende avond!  


Wondelgem Onderneemt bij opendeurdagen PURO

Puro brengt al het beste van Spanje naar België


Onder grote belangstelling is afgelopen zaterdag Puro Import geopend in Lovendegem. De nieuwe zaak van ondernemers Jurgen De Rijcke en zijn vrouw Ellen Schatteman importeert onder andere Spaanse ham, olijfolie en olijfbomen. Met de nieuwe showroom willen ze een nog breder publiek laten kennis maken met hun producten

De meer als 260 aanwezigen konden genieten van een Spaanse band en een speciaal uit Spanje afgezakte delegatie. Uiteraard kon er ook geproefd worden van de vele hapjes met de ham en olijfolie en dit allemaal in de schaduw van olijfbomen en palmbomen. Onder de aanwezigen veel horeca ondernemers en winkeluitbaters. Ook Gents schepen Christophe Peeters (Middenstand) en Lovendegems schepen Vincent Laroy (lokale economie en middenstand) stonden present om van de Spaanse sfeer te komen proeven.

“Ik ben uiteraard zéér blij dat er nieuwe zaken blijven bijkomen in onze gemeente” aldus schepen Laroy. “Zo komt er binnenkort ook nog een horeca zaak en een apotheek bij aan de N9, wat voor een extra aanbod zorgt voor onze inwoners” besluit de schepen.

Het is niet de eerste zaak van Jurgen en Ellen: zo zijn ze ook de eigenaar van ’t Friethuisje in Wondelgem en drijvende kracht achter het concept Bistro on The Road. Met die horeca ervaring willen de ondernemers nu de Spaanse specialiteiten op de Belgische markt zetten.

“De vele ervaring in horeca en klantenservice vormen de ideale mix die zullen zorgen voor een goede service” aldus Jurgen. “Zo zie ik persoonlijk toe op de kwaliteit, wat de laatst tijd nog belangrijk is geworden”.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Puro terecht via het nummer 0479 48 81 91 of info@puro-import.be. “Iedereen is altijd welkom voor een gratis rondleiding en proevertjes” zo beloofd de zaakvoerder van Puro.


En natuurlijk was Wondelgem Onderneemt er ook bij. wink
Nu ook koffiebranderij in Wondelgem bij Primitivo !

Wondelgem Onderneemt was erbij! Microbranderij Raf Coffee wordt dit weekend gelanceerd in wijnwinkel Primitivo. We nodigen iedereen van harte uit om de branderij te bezoeken, de kern van koffie te ontdekken en de verschillende verse originekoffies te proeven. Proef tijdens dit openingsweekend ook een aantal zuiderse zoete wijnen samen met een passend gebakje. Een niet te missen event dus. Zaterdag 17 maart 14-17 uur / zondag 18 maart 14-17 uur bij Primitivo Grensstraat 269 te Wondelgem


De winnaar van de 12 wedstrijd.

En de winnaar van de laatste kwis “ De 12 werken van het Cultuurplatform “ is Kristien Sergeant.
Zij mocht een mooi pakket ontvangen van Leen Craeymeersch van Afrodite. Proficiat Kristien!    


<<  1   3   4   5   6   7   10     >>

Deze website gebruikt enkel strikt noodzakelijke en functionele cookies. Meer info.