›› Home ›› Nieuws

Nieuws

Heraanleg Evergemsesteenweg

De Stad Gent en FARYS plannen een vernieuwing van de Evergemsesteenweg. Na de infoavond in mei 2015 zijn de plannen waar mogelijk bijgewerkt, op basis van voorstellen van Wondelgem Onderneemt en van buurtbewoners. Zo zijn er 24 extra parkeerplaatsen toegevoegd t.o.v. het oorspronkelijk ontwerp, waarvan 14 in de Haagbeuklaan. De Evergemsesteenweg maakt deel uit van het Bovenlokaal Functioneel Fietsroutenetwerk en vormt een belangrijke fietsverbinding met het centrum van de stad. Er komen dan ook veilige verhoogde fietspaden aan beide zijden van de weg van 1m75 breed. 
De start van de werken is voorlopig voorzien in de eerste helft van 2019.
De aangepaste plannen kan u inkijken op de website van de Stad.


Onze ondernemers kwamen nog eens samen.

Ons netwerk-event van 20 juni zit erop en was weer een heel geslaagde avond. Zo’n 25 tal ondernemers woonden de infosessie van Partena Professional bij en konden achteraf nog gezellig bijpraten bij een hapje en een drankje. Dus de ideale gelegenheid om je collega-ondernemers beter te leren kennen. 
Noteer alvast 3 december 2017 in je agenda, want dan organiseren wij iets speciaal in het kader van Music voor Life.

   


Winnaar mei 2017 bij frituur 't Friethuisje.


De winnaar Luc Van Ingelgem mocht bij frituur ’t Friethuisje uit de Molenstraat, zijn prijs in ontvangst nemen. Luc had het juiste antwoord gegeven op de mei-vraag van de kwis “De 12 werken van het cultuurplatform Wondelgem”. Ook deze maand loopt er een nieuwe prijsvraag via onze Facebookpagina. Dus speel gerust mee en misschien wordt je dan ook geloot uit de juiste antwoorden.
Deelnemen aan de YOUCA Action Day?

Dag mede-wondelgemmenaars, 

Via deze weg wil ik jullie motiveren om deel te nemen aan de YOUCA Action Day, georganiseerd door YOUCA vzw (de nieuwe naam van Zuiddag, misschien heb je ooit al deelgenomen?). 

Wat doen we? 
Op donderdag 19 oktober 2017 gaan meer dan 17.000 jongeren uit Vlaanderen en Brussel één dagje werken. Het is voor hen een ideale kans om competenties te versterken, een werkervaring op te doen en hun steentje bij te dragen. Hun loon van 50 euro gaat namelijk naar projecten van geëngageerde jongeren wereldwijd! Zij zijn allemaal op zoek naar een job voor één dag! En u kan hen daar mee helpen! Er doen namelijk ook heel veel jongeren uit ons buurt mee. 

Deelnemen is heel eenvoudig 
- Registreer je op onze website https://jobbank.youca.be/ 
- Kies zelf hoeveel jobs je post 
- Per werkende leerling betaal je 50 euro, dat je bij voorkeur vooraf betaalt via ons online betaalsysteem Mollie. Online betalen kan via overschrijving, bancontact of kredietkaart. Je krijgt een factuur. 
- Jongeren kunnen solliciteren op de jobs vanaf 1 september 2017 

De werkende leerling is verzekerd. Je moet geen Dimona-aangifte of risico-analyse opstellen! 

Heb je vragen? Bel me 0472 83 70 03 of mail me via naomi@youca.be. Meer info vind je via www.youca.be 

Telt Wondelgem binnenkort de meeste aantal werkgevers? YOUCA JOBBANK


Netwerkevent 20 juni 2017

Beste collega ondernemer, Graag nodigen wij  u en uw partner uit op ons volgend netwerkevent.
Dit gaat door op dinsdag 20 juni vanaf 19u30 in de kleine zaal van “De Zulle”, Botestraat 98, 9032 Wondelgem (naast de sporthal “Neptunes”)

Programma
19u30 : verwelkoming
20u00 : aanvang infosessie
Gastspreker :  Marian  De Bie (sales manager) en Christa Van Hyfte (accountmanager) bij Partena Professional

Thema’s 
-    Wat als ik/mijn familie/mijn zaak … ?
-    Het overbruggingskrediet (opvangnet voor alle zelfstandigen)
-    Vrouwelijk ondernemingsschap

21u00 : netwerkevent met een hapje en een drankje,met als doel elkaar beter te leren kennen in een gezellige sfeer. Breng dus alvast voldoende visitekaartjes mee !

Inkomprijs :
Leden ( en partner) van “Wondelgem Onderneemt “ : GRATIS
Niet-leden : 10 euro per persoon ( je kan storten op rekeningnr be88-973-1287876-41)
Graag inschrijven voor 18 juni via info@wondelgemonderneemt.be
INSCHRIJVING IS VERPLICHT !   Tot dan,
Het bestuur van Wondelgem Onderneemt


Comedy-Aperitief met Joost Van Hyfte schot in de roos

“Het Comedy-Aperitief? Zeker voor herhaling vatbaar, ik heb mij te pletter gelachen ... “ Het was maar één van de vele enthousiaste reacties die we na afloop van de show van Joost Van Hyfte te horen kregen. De opkomst was groot en de sfeer zat er vanaf het begin goed in, zeker nadat iedereen werd getrakteerd op een ‘Wondelgem Onderneemt’-cocktail. Daarna was het de beurt aan stand-up comedian Joost Van Hyfte. In een vorig leven was hij nog kok, maar nu staat hij met een hilarische act op het podium. Wie er bij was zal nu zeker nog glimlachen bij de zinsnede ‘buurman, heeft u een hamertje voor mij?’. Op het moment zelf bulderde iedereen van het lachen! De hele show was trouwens goed voor regelmatige lachsalvo’s. 

Na afloop werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog nagepraat en nagegniffled. 

En omdat je goede en geslaagde dingen moet herhalen zijn we er trots op om nu al de volgende editie aan te kondigen. Houd zeker zondagvoormiddag 3 december vrij! Want dan wordt het hopelijk terug lachen, gieren en brullen 😊 Houd deze pagina in de gaten, want meer informatie volgt! 


Winnaar april 2017 bij Cool Optiek.

Dikke Proficiat aan mevrouw Cindy De Vetter, winnares van de wedstrijd van de 12 werken van het cultuurplatform van Wondelgem. Zij mocht bij Cool Optiek haar prijs, ter waarde van 150,00 euro, in ontvangst nemen.Ook in mei is er een nieuwe wedstrijdvraag die je kunt volgen op de Facebookpagina van Wondelgem Onderneemt.  


Nieuws winnaar maart 2017

Bij deze willen wij Yvette graag feliciteren voor het winnen van de "maartprijsvraag - De 12 werken van het Cultuurplatform". Zij mocht een geschenk in ontvangst nemen van Glazenwasserij Bauwens.


Vacature BOEKHOUDER


VACATURE BOEKHOUDER CBA & Partners is een kantoor in de Gentse regio gespecialiseerd in een dienstverlening op maat. Ons team bestaat op dit moment uit drie vrouwen, met een gepassioneerde drive om klanten te adviseren en ondersteunen. Wat drijft ons: Het opbouwen van een vertrouwensband met onze klant, het aanbieden van een financiële rechterhand.  Wil je op korte termijn ook de taken uitvoeren die je manager nu zelf doet? Dan ben jij de persoon naar wie we op zoek zijn. 
Aanbod 
In ons kantoor is thuiswerk mogelijk. Op vrijdag eindigen we de week om 15u. We bieden je een job waarbij je zelfstandig aan je dossiers kan werken en regelmatig kan overleggen over een plan van aanpak. Er is mogelijkheid tot verdere ontplooiing door de diverse opleidingen die we aanbieden. 
Ons kantoor gelegen in een groene omgeving, nabij de stad, is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. 
Hoe ga je ons helpen? 
- Je hebt contact met klanten en verzorgt hun dagdagelijkse operationele boekhouding. 
- Je verzorgt de diverse aangiftes; BTW, personenbelasting en vennootschapsbelasting. 
- Je assisteert en begeleidt aangekondigde controles. 
- Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van tussentijdse- en eindejaar balansen. 
Functieprofiel 
- Hogere opleiding accountancy & fiscaliteit 
- Een eerste werkervaring in een boekhoudkantoor 
- Je hebt het DNA van een ondernemer 
- Je bent zeer nauwkeurig, ordelijk, stipt en flexibel  Bij vragen kan je gerust opbellen: 09/218 16 60 Je cv mag je opsturen naar caroline@cba-partners.be 


Winnaar Februari 2017

Winnaar Februari 2017
De tweede winnares, van de Facebookwedstrijd “ DE 12 WERKEN VAN HET CULTUURPLATFORM WONDELGEM”, mocht gisteren haar prijs in ontvangst nemen. Diane Bogaert wist het goede antwoord te geven op de tweede prijsvraag en ontving hierbij een mand heerlijke groene appels van het Argentakantoor Traetsaert Tom.

Dit initiatief is een samenwerking tussen de Wondelgemse Onderneemt en het Cultuurplatform Wondelgem.


<<  1   3   4   5   6   7   8     >>

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.