›› Home ›› Onze-leden ›› Overzicht

Onze leden

G&R PROJECTS

AdresAntoon Catriestraat 164
9031 Drongen
Gsm0483 60 14 35
E-mailinfo@gr-projects.be
Websitewww.gr-projects.be

Info

G&R PROJECTS IN DRONGEN BIEDT RENOVATIEWERKEN AAN UW DAK EN GEVEL

Wil u renovatiewerken in Drongen laten uitvoeren? Kies dan best voor de ervaring en knowhow van G&R Projects. Zij zijn gespecialiseerd in dakwerken, dakgoten, gevelrenovatie en isolatiewerken. U kan op ons rekenen voor hellende en platte daken in alle mogelijke materialen.

VERBOUWEN IN VERTROUWEN

Wij zijn een team van verschillende ervaren vakmannen die samen besloten hebben om G&R Projects te runnen, een bloeiende en dynamische onderneming in renovatiewerken. G&R Projects is een bouwbedrijf dat meteen vertrouwen uitstraalt.

We voeren elke opdracht uit met dezelfde dosis passie en vakmanschap. Bovendien staan we erop helder te communiceren, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

VRIJBLIJVENDE PRIJSOFFERTE

G&R Projects heeft het vertrouwen van zowel particulieren als bedrijven. U vindt hen elke dag op een werf in Drongen of in de ruime regio rond Gent. We staan garant voor verzorgd werk, een feilloze afwerking en stipte planning. En dit alles aan correcte prijzen.

CONTACT OPNEMEN

Hebt u vragen over onze diensten? Neem dan snel contact op. Wij komen binnen de 48 uur bij u ter plaatse om een vrijblijvende prijsofferte op te maken. Bovendien geven wij u gericht advies over de materialen waar we mee werken.

Locatie

IT4Professionals

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.