›› Home ›› Onze-leden ›› Overzicht

Onze leden

JUST FRAME IT

AdresIndustrieweg 114F
9032 Wondelgem
Tel09 253 43 18
E-mailHELLO@JUSTFRAMEIT.BE
Websitehttps://www.justframeit.be

Info

Een jong team in een oude markt.

Foto’s printen en inkaderen. Onze ouders en grootouders deden het om de haverklap. Iedereen herinnert zich wel de grote foto albums van vroeger, waar alle vakantie- en babyfoto’s mooi in werden bijgehouden. Elk huis had een collage aan herinneringen en mooie momenten van familie, verre familie en dichte vrienden.

Met de komst van het internet, GSM en Sociale media verdwenen deze fysieke kopiën van onze herinneringen. Ze werden verplaats naar vele harde schijven waar ze netjes, onbekeken en vergeten bleven staan. Herinneringen waar we elke dag van zouden kunnen genieten, mochten ze niet verstopt worden op de GSM.

Net daarom starten Gilles, Henri en Edgar met Justframeit.be. We willen iedereen het plezier gunnen hun mooiste momenten te vereeuwigen en zich ermee te omringen. Want een kwaliteitsvolle kader heb je voor het leven, net zoals mooie herinneringen of momenten. In juni 2018 werden de ideeën omgezet in een concrete plannen.


 

‘We bouwen een platform waardoor mensen alles kunnen printen en inkaderen zonder ergens heen te hoeven gaan ‘

Zo werd justframeit.be geboren, de eenvoudigste manier om alles waar je van houdt op maat in te kaderen. We werden een bijzonder bedrijf met een bijzonder persoonlijk product. We combineren traditioneel vakmanschap, e-commerce, logistiek en een intense focus op customer experience. Zo komen we ook tegemoet aan de eisen van de nieuwe consument, die online shoppen al zo gewoon is.

Elke stap van ons productie proces gebeurt in ons moderne Atelier te Gent door ons team van kadermeesters, ontwerpers en ontwikkelaars. En daar zijn we enorm fier op.“We genieten er elke dag van om persoonlijke zaken met de grootste zorg in te kaderen. We hopen dat we ook jouw interieur, zaak of cadeau mogen aanpakken!”

______________________________________________________________

OOK VOOR DE VOLGENDE ZAKEN KUNT U BIJ ONS TERECHT

Houten kaders - Een pasklare oplossing voor alle kaders op maat.

Kleven en Lamineren - Uw foto’s op ondergrond naar keuze
(dibound, forex, pvc, mdf,…)

Spieramen - Opspannen van canvas 

https://www.rodegros.be

Openingsuren

Maandag9u tot 18u
Dinsdag9u tot 18u
Woensdag9u tot 18u
Donderdag9u tot 18u
Vrijdag9u tot 18u
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Locatie

IT4Professionals

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.