›› Home ›› Onze-leden ›› Overzicht
ASSECURE VERZEKERINGEN

Onze leden

ASSECURE VERZEKERINGEN

AdresEindeken 7
9940 Evergem
Tel09 335 55 55
E-mail9 335 55 55
Websitewww.assecure.be

Info

 

 


 

Verzekeringen op maat van de klant

Wij zijn een gespecialiseerd verzekeringsagentschap verbonden aan KBC verzekeringen, actief in het Meetjesland en de Gentse Kanaalzone.

In 2020 is Assecure ontstaan uit de samensmelting van twee verzekeringskantoren: Van de Velde Verzekeringen en De Clercq & De Wispelaere. 

Waarvoor staat Assecure? 
ASSECURE= Assurances of verzekeringen

ASSECURE = beveiligen of verzekeringen. We staan steeds klaar om je onze beste adviezen en oplossingen te bieden

ASSECURE = ontzorgen. Bij een schadegeval staan we 24/24 en 7/7 klaar om je te helpen

 

Door de nauwe samenwerking met KBC Verzekeringen kunnen wij een beroep doen op vele adviseurs met expertise. Op basis van een totale risicoanalyse werken wij een voorstel uit op maat. Dit gaande van schadeverzekeringen, groepsverzekeringen, indekken van financieringen, fiscaalvriendelijke successieplanning, het samenvoegen tot het overlaten van uw bedrijf,…. Na het afsluiten van uw polis kan je blijvend rekenen op onze begeleiding en advies!

Om je op deze verschillende domeinen te laten bijstaan, doen we ook beroep op verschillende partners die gespecialiseerd zijn in fiscaal advies, juridische bijstand, financieel advies, HR-advies, strategisch advies,…

Door de intensieve samenwerking met KBC Bank kunnen ook al uw financierings- en belegginsbehoeften ingelost worden.


 

Onze missie is “Vertrouwd verzekerd”

Ons team bouwt al jaren aan goede lange termijn relaties en kent de noden van de klanten. Je komt steeds terecht bij uw vertrouwde partner in verzekeringen. Wij laten ondernemers, vrije beroepers, verenigingen en particulieren op hun twee oren slapen door hun dossier te behandelen met hart en ziel .

Iedereen leeft en onderneemt graag zo zorgeloos mogelijk. Dat willen we voor ons gezin, familie, vrienden, kennissen, ondernemingen en voor u. Tijdens het uitwerken van een verzekeringsvoorstel, kijken we steeds door die bril.

 

Onze visie en waarden

• Persoonlijke service
Onze klant staat centraal. We geloven erin dat bij een sterke vertrouwensrelatie onze service optimaal tot zijn recht komt.

• Dienst na verkoop
We zijn er voor u wanneer het even tegen zit. We zorgen voor een snelle en correcte afwerking van elk schadegeval.

• Expertise
Als gespecialiseerd verzekeringskantoor beschikken wij over de nodige expertise én ervaring. We werken als een team samen en delen kennis met het oog op continue verbetering en ontwikkeling.

• Respect en loyaliteit
We geloven dat een wederzijds respect tussen onze mensen onderling, onze partners en onze klanten leidt tot de best mogelijke service.

• Professionaliteit
Onze mensen zijn professioneel opgeleid en worden gemotiveerd om zich continu bij te scholen. We laten ons ook professioneel omringen door diverse partners die ons steeds op een objectieve manier bijsturen om ons scherp te houden.

 

Openingsuren

Maandag9u00 tot 12u30 - 14u00 tot 17u00
Dinsdag9u00 tot 12u30 - 14u00 tot 17u00
Woensdag9u00 tot 12u30 - 14u00 tot 17u00
Donderdag9u00 tot 12u30 - 14u00 tot 17u00
Vrijdag9u00 tot 12u30 - na afspraak
ZaterdagNa afspraak
ZondagGesloten

Deze website gebruikt enkel strikt noodzakelijke en functionele cookies. Meer info.