›› Home ›› Onze-leden ›› Overzicht
ANNOUSCHKA DEFININ Nutritop

Onze leden

ANNOUSCHKA DEFININ Nutritop

AdresBreebroekstraat 44
9030 Mariakerke
Gsm0472 54 40 18
E-mailannouschka.defenin@telenet.be
Websitewww.nutritop.be

Info


Stralen vanbinnen en vanbuiten.

Gezond zijn en blijven. Voorgoed Slank : zonder honger of jo-jo effect

Ben jij iemand die een full-time job heeft waarin je super veel energie steekt, of heb je een gezin waarvoor je te weinig tijd kunt vrijmaken… ? Zo iemand was ik ook op mijn 34ste, een stressy mama die constant werkte, mijn kinderen niet zag opgroeien en geen quality time meer kon maken met mijn man. Daarbovenop kampte ik met gezondheids- en gewichtsproblemen. 


Er waren 2 mogelijkheden:

- Verder doen met mijn huidige job ten koste van mijn gezondheid en mijn gezin
- Of een carrièreswitch maken in een job waarin ik mijn passie kwijt kan en een betere levensstijl heb


Toeval of niet, kwam ik via een vriendin in aanraking met een gepersonaliseerd FITPLAN; heel snel ervaarde ik een geweldige positieve verandering en kreeg ik méér energie en de kilootjes vlogen eraf.
Daarnaast was bewegen ook heel belangrijk voor mij omdat ik Fibromyalgie heb. Sporten doe ik totaal niet graag, maar vond de Ideale Oplossing : E-Fit.


Het grote verschil met andere diëten was nu, dat volhouden én resultaat behouden, gemakkelijker werd. Geen jojo-effect meer voor mij!   

Om de best mogelijke ondersteuning aan te bieden aan mijn klanten volg ik ook diverse internationale opleidingen die mij steeds helpen om up to date te blijven met de laatste trends en weetjes.


Als 50 plusser begeleid ik nu dagelijks met heel veel passie – en flink wat ervaring –  doelgericht mensen bij hun zoektocht naar meer vitaliteit & betere gezondheid. 

Mensen laten openbloeien en hen gezonder & gelukkiger zien worden geeft mij enorm veel voldoening.

Deze website gebruikt enkel strikt noodzakelijke en functionele cookies. Meer info.