›› Home ›› Onze-leden ›› Overzicht
JOUW ONDERHOUD - Onderhoud & herstellingen ketels, sanitair, centrale verwarming

Onze leden

JOUW ONDERHOUD - Onderhoud & herstellingen ketels, sanitair, centrale verwarming

AdresVeronicastraat 65
9000 Gent
Gsm0484 75 41 67
E-mailinfo@jouwonderhoud.be
Websitewww.jouwonderhoud.be

Info

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Jouw Onderhoud is uw specialist in Oost- en West-Vlaanderen op het gebied van centrale verwarming, loodgieterij & sanitair en ontstoppingen. Als gecertificeerdCerga-installateur staan we garant voor ons geleverde werken. Alle projecten worden met de grootste zorg uitgevoerd. Correct, kwalitatief & tegen de juiste prijs. Zo kunnen wij kwaliteit garanderen. Wist u dat het onderhoud van uw cv-installatie niet alleen voordelig is voor u zelf maar ook verplicht is? De technicus zal tijdens de keuring nagaan of de installatie goed en veilig werkt en of er geen gezondheidsrisico’s zijn (bijv. CO-vergiftiging). Hij stelt uw stooktoestel goed af en controleert daarna of de verbranding milieuvriendelijk en energiezuinig gebeurt, zodat u kunt besparen op uw energiefactuur. Centrale stooktoestellen op gas moeten 2-jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen. Lees meer over de keuring en onderhoud van uw verwarming en de verplichte onderhoud.

 

Centrale verwarming

Bij Jouw Onderhoud zorgen we voor de professionele installatie, herstelling en onderhoud van uw centrale verwarmingssysteem in Oost en West-vlaanderen. 

Met onze expertise en ervaring zorgen we voor een gelijkmatigae warmteverdeling in uw huis en garanderen we een continuïteit van warm water. Wij bieden ook oplossingen op maat voor uw verwarmingssysteem en streven naar een optimale werking en energieefficiëntie. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ervaar het comfort van een goed onderhouden centrale verwarming.


 

LOODGIETERIJ & SANITAIR

Uw professionele partner voor de installatie, herstelling en onderhoud van sanitaire installaties in Oost en West-Vlaanderen. 

Onze ervaren techniekers staan altijd klaar om u te helpen bij het aanpassen en uitbreiden van uw sanitaire installaties, het herstellen van kleine lekken en het plaatsen van leidingen en afvoeren. Ook voor ontstoppingen kunt u bij ons terecht. 

Wij streven naar een snelle en efficiënte service om uw sanitair probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek onze aanpak.Onderhoud & herstellingen ketels, sanitair, centrale verwarming

Deze website gebruikt enkel strikt noodzakelijke en functionele cookies. Meer info.