›› Home ›› Wat doen we?

Wat doen we?

Beste collega-ondernemer

Wondelgem Leeft… Wondelgem Onderneemt…
Zoveel is duidelijk!

Tijdens het laatste decennium is Wondelgem helemaal uitgegroeid van een landbouwgemeente naar een gemeente met bijzonder veel economische activiteit. Een bloeiende gemeente, met een gezonde mix van bewoners, diverse handelszaken, schitterende KMO’s en zelfs groot-industrie. Een hele verandering met als logisch gevolg: wijzigende behoeftes.

Na een kleine rondvraag bij een aantal ondernemers in Wondelgem, bleek dat er ruimte is voor een vereniging die onze Wondelgemse ondernemers samen brengt. Een ondernemersplatform zeg maar, waar je als lid gratis kan adverteren via facebook of website en zo je zaak dichter bij je (potentiële) klant brengt, terecht kunt met al je vragen en wensen, ondersteuning vindt in de meest uiteenlopende zaken, je ervaringen kunt delen en nieuwe ideeën kan opdoen, gebruik kan maken van een vacaturebank.

Onze vereniging wil ervoor zorgen dat de inwoners van Wondelgem de weg vinden naar al die vakmensen om zodoende alsnog een warm dorpsgevoel te creëren.

Samen ondersteunen we als sponsors het verenigingsleven in de gemeente. Op die manier kunnen tal van culturele- en sociale initiatieven uitgroeien tot een bloeiend geheel waar vele bewoners kunnen van genieten. 
We zijn er dus zowel voor de ondernemers als voor de bewoners.

 

 

Deze website gebruikt enkel strikt noodzakelijke en functionele cookies. Meer info.